PUFF & POUCH –
ENSILUOKKAISET NIKOTIINIPUSSIT NETISTÄ

4 mg nikotiinipussit

NIKOTIINIPUSSIT – TIETOA JA KYSYMYKSIÄ

Olemme vastuullinen nikotiinipussien toimittaja ja pidämme henkilöstömme ajantasalla liittyen nikotiinipussien lainsäädäntöön, valmistukseen, myymiseen ja yleisesti nikotiinituotteiden liittyvissä asioissa. Olemme koonneet tälle sivustolle kaiken tarvittavan tiedon liittyen nikotiinipusseihin, niiden nettitilaamiseen, käyttöön, säilytykseen, oikeaoppiseen valintaan sekä Puff & Pouch nikotiinipussibrändiin. 

1. Eniten kysytyt kysymykset

2. Nikotiinipussit ja nikotiininuuska

3. Käyttö ja säilytys

4. Tilaus ja toimitus

5. Nikotiinipussit infoa

ENITEN KYSYTYT KYSYMYKSET

Puff & Pouchin suuren tuotantovolyymin ansiosta on hyvinkin todennäköistä, että tästä verkkokaupasta löydät halvimmat nikotiinipussit. Halvimmat nikotiinipussit mitä myymme tällä hetkellä on alkaen 3.90 euroa per kiekko. Tutustu tuotteisiin ja bongaa parhaat diilit!

Nikotiinipussit kannattaa tilata Puff & Pouchilta mikäli arvostat ylellisyyttä, herkullista makua ja edullista hintaa. Pitkä ja vaativa tuotekehitysprosessimme takaa sen, että myyntiin päätyy vain ykköslaadun pussit, parhaat ja eniten toivotuimmat maut. Verkkokauppamme suuri suosio takaa suuren tuotantovolyymin jonka ansiosta pystymme tarjoamaan nikotiinipussit edullisesti.

Nikotiinipussit poraavat parhaimmillaan paremmin kuin nuuska. Tämä johtuu siitä, että nikotiinipussit valmistetaan eri raaka-aineista kuin nuuska. Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia vain sen puhtaimmassa muodossa ja poraus toteutetaan lisäaineilla jotka ovat terveydelle huomattavasti VÄHEMMÄN haitallisia kuin nuuskan sisältämä tupakka. Näin ollen poraamisefektiä voidaan lisätä monilla eri metodeilla, joten kyllä nikotiinipussit poraavat.

Tutustu poraavaan nikotiinipussi valikoimaan tästä.

Ei hätää, vaikka nikotiinipussien eräpäivä olisi ummessa, voit käyttää tuotteita huoletta.

Tuotteiden “Parasta ennen” päivämäärät ovat syystäkin nimetty “Parasta ennen”, ja tämä tarkoittaa sitä, että tuote on parhaimmillaan eräpäivään asti, mutta se ei mene pilalle myöskään päivämäärän jälkeen. Päinvastoin, mitä pidempään säilytät pusseja, sen kuivempia niistä tulee ja osa asiakkaistamme pitää juurikin kuivemmasta suutuntumasta.

Puff & Pouchin toimitusajat ovat markkinoiden nopein. Tilauksen vastaanotosta kuluu vain 1-2 arkipäivää ja nikotiinipussit saapuvat noudettavaksi! Huom! Yleensä saat lähetyksen jo seuraavaksi päiväksi, mutta tuntien Suomen Postin kannattaa varautua toiseen odotuspäivään.

Tilaa nikotiinipussit pikaisella toimituksella!

Parhaat nikotiinipussit löytyvät Puff & Pouchin verkkokaupasta. Meidän prioriteetti #1 on valmistaa nikotiinipussit vain parhaista raaka-aineista ja tuotteiden maut ovat käyneet läpi pitkän tuotekehitysprosessimme. Valikoimastamme löydät vain Premium Pouch Finland Oy:n omia nikotiinipussibrändejä ja voit olla varma, että laatuun on panostettu sekä makuvalikoima on aina laaja.  Tähän mennessä asiakkaamme ovat äänestäneet parhaiksi nikotiinipusseiksi Puff & Pouchin oman tuoteperheen.

Paras nikotiinipussi asiakkaiden mielestä on Puff & Pouch ICE. ICE on koostumukseltaan mehevä, slim mallinen ja tarjoaa erittäin miellyttävän huulituntuman. Ice on maultaan menthol ja lukuisat asiakkaat ovat pitäneet erityisesti sen raikkaasta ja erittäin pitkäkestoisesta mausta. Icen extraominaisuus on, että se ei vuoda juuri ollenkaan edes pitkällä käytöllä. ICE:a saat muutamassa eri vahvuudessa, suosituimmat on 4mg ja 12mg.

Tuomme markkinoille uusia makuja tasaisin väliajoin ja kuuntelemme aina myös asiakkaitamme. Mikäli mielessäsi on uusi tajunnanräjäyttävä makuehdotus niin voit toivoa sitä “Ota yhteyttä” välilehdellä.

Mikäli toivomasi maku toteutetaan, palkitsemme sinut 100 € lahjakortilla verkkokauppaamme!

Nikotiinipussin nielaiseminen ei ole hengenvaarallista. Miedot nikotiinipussit sisältävät nikotiinia maksimissaan 4 mg, joten mikäli olet nielaissut pussin vahingossa – ei vähäinen nikotiini aiheuta hengenvaaraa aikuisen elimistölle. Mikäli silti koet, että elimistösi oireilee erikoisesti ja oireet muuttuvat vakavaksi niin ota yhteys välittömästi lääkäriin! Tätä vahvemmissa nikotiinipusseissa suosittelemme tarkkailemaan oloa tarkemmin.

Nikotiinipusseja tilatessa EI tarvitse maksaa tullimaksuja. Eli voit tilata mitä tahansa tuotteita verkkokaupastamme etkä joudu maksamaan mitään ylimääräistä normaalin toimitusmaksun lisäksi. (Huom. yli 99€ tilauksiin maksuton posti.)

NIKOTIINIPUSSIT JA NIKOTIININUUSKA

Tähän olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä liittyen nikotiinipusseihin ja mitä ne on. Huom! Nikotiinipussit ja nikotiininuuska tarkoittavat samaa asiaa.

Nikotiinipussit ovat hupikäyttöön tarkoitettu nikotiinituote. Sopii ihmisille jotka haluavat vaihtaa nikotiinikäyttönsä valkaistuun pussiin.

Nikotiinipussit ja nikotiininuuska tarkoittavat täysin samaa asiaa. Nikotiinipusseja saatetaan kutsua puhekielellä nikotiininuuskaksi, koska pussien käyttötarkoitus ja ulkonäkö muistuttavat hyvin paljon oikeaa nuuskaa. Eli nikotiininuuska, nikotiinipussi ja pussit, kaikki sama asia!

Nikotiinipussit ovat täysin tupakattomia, valkoisia pusseja. Nikotiinipussit toimivat tupakattomuuteen mainiona vaihtoehtona. Pussit ovat maukkaita ja makuja löytyy useita eri, aina mintusta- salmiakkiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Nikotiininuuska toisin sanoen nikotiinipussit on tehokas nikotiinin käyttötapa.. Suomeen laillisesti saatavilla olevat pussit imeytyvät elimistöön tehokkaasti ja poistaa nikotiinin tarpeen tunteen yleensä jo alle 10 minuutissa. Näin ollen nikotiininuuska on mainio vaihtoehto mikäli etsit mahdollisimman vähähaittaista, mutta tehokasta nikotiinituotetta.

Parhaimmissa nikotiinipusseissa yhdistyy pitkään pysyvät maut, sekä mehukkuus. Paras nikotiinipussi ei vuoda, eikä se hajoa käytössä.

Parhaat pussit pitää kokea itse, testaa näitä:

Oden’s ei valmista nikotiinipusseja vaan nuuskaa, mutta hyvät uutiset on se, että Puff & Pouch on valmistanut oman denssin lailla poraavan nikotiinipussukan.

Testaa Denssin makuinen pussi!

Makuja löytyy aina piparminttu-mentholista jäiseen mangoon.

(Maut ovat täyteaineita, jotka ovat luontaisia aromeita, makeutusaineita kuten ksylitoli, happamuudensäätöaineet, ja suolaa.)

Vastaus kysymykseen: Kyllä, nikotiinipussit poraavat hyvin, jopa paremmin kuin nuuska kunhan valitset tuotteen oikein.

Nikotiinipusseissa on paljon eroja, niin suutuntumassa kuin mauissa ja laadussa. Puff and Pouchin valikoimassa olevat tuotteet ovat kaikki merkattu joko poraavaksi tai ei poraavaksi pussiksi!

Zonnic on laskettavissa nikotiinipussiksi joten Zonnic ei varsinaisesti ole nikotiinipussien kilpailija vaan tuote siinä missä muutkin. Asiakkaiden mielestä Puff & Pouch nikotiinipussit ovat huomattavasti maukkaampi, herkullisempi ja edullisempi vaihtoehto kuin Zonnic annospussit.

Halvimmat nikotiinipussit löytyvät hyvin todennäköisesti osoitteesta puffandpouch.com. Selaa valikoima läpi ja valitse halvimmat nikotiinipussit ostoskoriin, lähetä tilaus ja boom! 1-2 arkipäivän päästä halvimmat nikotiinipussit löytävät tiensä lähimpään postiin

Nikotiinipussit on hyvä tuote ihmisille jotka haluavat vaihtaa nikotiinin käyttötapansa täysin savuttomaksi ja vähemmän haitallisempaan vaihtoehtoon kuin tupakka tai savukkeet.

Se, että kannattaako nikotiinipusseja käyttää riippuu tilanteestasi. Jos olet kokenut nikotiinin käyttäjä tai nikotiiniriippuvainen niin ehdottomasti kannattaa siirtyä nikotiinipusseihin. Mikäli et ole ikinä käyttänyt nikotiinia mutta olet varma, että haluat aloittaa niin nikotiinipussit on paras vaihtoehto.

Nikotiinipussin käyttäminen ei ole lainkaan vaarallista koska pussit valmistetaan turvallisissa ja hygieenisissä olosuhteissa. Nikotiinipussit eivät aiheuta terveydelle välitöntä haittaa vaan ainoat haittavaikutukset ovat nikotiinin aiheuttamat, jotka tulevat sinulle väistämättä kun käytät nikotiinituotteita.

Hyvä nikotiinipussi on pussi joka maistuu herkulliselta, ei rikkoudu suuhun eikä vuoda makuainetta suuhusi. Puff & Pouch suosittelee käyttämään vain laadukkaimpia nikotiinipusseja, koska hyvissä pusseissa nautinto on huomattavasti suurempi.

Teoriassa kaikki nikotiinipussit ovat yhtä terveellisiä, mutta käytännössä ei. Parhaat ja “terveellisimmät” nikotiinipussit ovat tietysti niitä jotka eivät vuoda. Kun nikotiinipussi vuotaa nestettä suuhusi niin haluamattasi nielet pussista irtoavaa nikotiinia ja makuaineita. Tämän vaikutus elimistölle on hyvin pieni, mutta jos etsinnässä on kaikista terveellisin nikotiinipussi niin älä valitse pussia joka vuotaa eniten!

Ja tietysti vähemmän haitallisin pussi on kaikista miedoin pussi. Puff & Pouch perään kuuluttaa isosti 4 mg valikoimaamme! Saat mahtavat maut, hyvän tuntuman, mutta hyvin pienellä nikotiinipitoisuudella joka riittää mainiosti.

Nikotiinipusseja valmistetaan todella herkullisissa mauissa ja esimerkiksi Puff & Pouchin laajasta pussivalikoimasta voit löytää lähes minkä tahansa makuisen nikotiinipussin.

Nikotiinipusseja on saatavilla muun muassa Ice mint, peppermint, mustikka, kirsikka, lime mint, mango jne.

Lähes kaikki  nikotiinipusseja myyvät verkkokaupat myyvät 4 mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja. Tutustu Suomen laadukkaimpiin nikotiinipusseihin täältä.

Nikotiinimyrkytyksen saaminen 4 mg vahvuisista nikotiinipusseista on hyvin epätodennäköistä. 4 mg vahvuus on erittäin matala eikä aiheuta nikotiinimyrkytystä edes kokemattomalle käyttäjälle muuta kuin erittäin harvinaisissa tapauksissa.
Tätä vahvemmista pusseista, esim +50mg pusseista voit hyvinkin saada nikotiini yliannostuksen.

Nikotiinipusseja saa valikoiduista kaupoista ympäri Suomen. Nikotiinipussit ovat saatavilla mm. K-Ryhmän kaupoista (K-Market, K-Supermarket, Citymarket, Neste-K asemat), S-ryhmän myymälät (Sale, S-Market, Prisma, ABC), Lidleistä, R-kioskeilta ja nykyisin jopa Tokmanneista. 

Nikotiinipusseihin sovelletaan esilläpitokieltoa eli tuotteet eivät saa olla näkyvillä hyllyllä. Valikoiman voit tiedustella kassamyyjältä pyytämällä listaa myynnissä olevista tuotteista ja mauista.

Huom! Puff & Pouch nikotiinipussit löytyvät jo yli 500 marketista ympäri Suomen ja voit aina toivoa omaa suosikkiasi täältä.

Miedot nikotiinipussit tarkoittavat maksimissaan 4 mg vahvuisia nikotiinipusseja. Vahvat nikotiinipussit tarkoittavat taas kaikkea yli 4 mg vahvuisia nikotiinipusseja. Terveyssyihin vedoten suosittelemme ehdottomasti käyttämään vain mietoja pusseja. Lue lisää vahvoista nikotiinipusseista.

Puff & Pouchin valmistamat ja myymät nikotiinipussit ovat markkinoiden parhaimpia ja herkullisimman makuisia. Panostamme erityisesti tuotekehitykseen ja myyntiin päätyy vain parhaat nikotiinipussimaut. Asiakastyytyväisyys on 100/100.

Nikotiinipussit sisältävät luontaisia aromeita, makeutusaineita kuten ksylitoli, happamuudensäätöäaineita, suolaa ja puhtainta nikotiinia eli lääke laatuista nikotiinia ja täyteaineina toimivia luonnollisia kuituja. Täyteaineet voivat olla esim. männyn tai eukalyptuspuun kuituja.

Kyllä on. Nikotiinipussit ovat täysin terveellisiä ja turvallisia käytettäväksi mikäli puhutaan miedoista (4-12 mg vahvuisista) nikotiinipusseista.

Vahvat, parhaillaan yli 30 mg vahvuiset nikotiinipussit ovat huomattavasti epäterveellisempiä vaihtoehtoja.

Halvin nikotiinipussi on löytynyt tähän mennessä osoitteesta puffandpouch.com
Tutustu tarjouksiin ja halutessasi etsi alennuskoodi käsiisi ja saa tuntuvat alennukset käyttöösi!

Nikotiinipussien hyödyt ovat ehdottomasti edullinen hinta, helppo saatavuus ja terveyshaittojen vähyys. Mietojen nikotiinipussien (alle 15mg) aiheuttamat terveyshaitat ovat huomattavasti pienempiä kuin vahvemmassa tuotteessa.

Nikotiinipussien haittavaikutukset koostuvat lähes täysin nikotiinin aiheuttamista haittavaikutuksista. Suurimpiin haittavaikutuksiin lukeutuu muun muassa nikotiiniiriippuvuus.

Nikotiinipussit ovat täysin eri tavaraa kuin nuuska. Nikotiinipussit ovat ylähuulen alle laitettava pussi, joka ei sisällä tupakkaa lainkaan ja siinä piileekin tuotteen hienous. Voit jatkossa käyttää pusseja kuin nuuskaa saamatta lainkaan tupakan aiheuttamia haittavaikutuksia. Keskeisimmät erot nikotiinipussin ja nuuskan välillä on 100% tupakattomuus ja nikotiinipussin valkoinen värjäys.

Tietysti. Kaikki nikotiinipussit ovat valkaistuja pusseja jotka sisältävät nikotiinia ilman tupakkaa. Jo pelkästään tämän takia nikotiinipussit ovat huomattavasti raikkaampi ja terveellisempi tapa käyttää nikotiinia kuin nuuska. Unohtamatta nikotiinipussien huomattavasti herkullisempia makuja kuin nuuskassa.

Puff & Pouch järjestää usein nikotiinipussien alekampanjoita jolloin voit saada nikotiinipussit erittäin edullisella hinnalla. Edullisimmat nikotiinipussit ovat tällä hetkellä noin 3.9 euroa per kiekko.

Parhaat nikotiinipussit löytyvät asiakkaidemme mukaan Puff & Pouchilta. Pidämme myynnissä vain tarkoin valittuja pusseja ja asiakkaamme pääsevät aina antamaan rehellisen arvion ostamistaan nikotiinipusseista.

Parhaat nikotiinipussit tilattuasi pääset itsekin arvostelemaan tekemäsi tilauksen. Joten muista aina tehdä tuotearvostelu ja se saattaa jopa päästä “Parhaat nikotiinipussit” artikkeliin!

NIKOTIINIPUSSIEN KÄYTTÖ JA SÄILYTYS

Tähän olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä liittyen nikotiinipussien käyttöön ja säilytykseen.

Nikotiinipusseja käytetään samalla tavalla, kuin perinteistä nuuskaa eli ylähuulen alla. Sijoita pussi ylähuulen alle ja nauti! Nikotiinipussit ovat näkymätön tapa nauttia nikotiinia, sekä täysin hajuton.

Nikotiinipussien suosio on räjähtänyt hurjaan nousuun lukuisista eri syistä. Nikotiinipusseja käytetään, koska se on huomattavasti terveellisempi vaihtoehto kuin nuuska, myyntihinta on reilusti edullisempi, maut ovat herkullisempia sekä pussit ovat valkoisia.

Valkaistuiden pussien merkitys kasvaa hammasterveyden näkökulmasta mitä suurempaa pussien käyttö on. Kaiken kaikkiaan nikotiinipussit ovat uuden ajan tuote ja fiksumpi tapa käyttää nikotiinituotteita.

Makuja löytyy aina mintusta kirsikkaan. Katso makuvalikoima verkkokaupasta.

Vastaus kysymykseen: Kyllä poraa, jopa paremmin kunhan valitset tuotteen oikein.

Nikotiinipusseissa on paljon eroja, niin suutuntumassa kuin mauissa ja laadussa. Puff and Pouchin valikoimassa olevat tuotteet ovat merkattu poraus- ja makuasteittain. 

Mietojenikotiinipussien hyöty on nimenomaan sen sisältämä minimaalinen nikotiinin määrä. Pienempikin nikotiinimäärä riittää mainiosti tyydyttämään nikotiinin himon joten nämä pussit ovat loistava tapa nauttia nikotiinia mahdollisimman pienillä haittavaikutuksilla.

Tutustu Suomen laadukkaimpiin nikotiinipusseihin.

Vahvojen ja mietojen nikotiinipussien käytöllä on valtavia eroja. Vahvat nikotiinipussit sisältävät nikotiinia rajusti ja näin ollen myös terveyshaitat ovat huomattavasti suurempia kuin mietojen nikotiinipussien aiheuttamat. Miedot nikotiinipussit sisältävät nikotiinia vain alle 4 mg joten terveyshaitat ovat myös huomattavasti pienemmät. Pussit näyttävät tismalleen samalta ja käyttötavaltaan eroa ei ole millään tapaa.

Nikotiinipussit voi säilyttää vapaasti huoneenlämmössä, jääkaapissa tai pakastamisessa. Takaaksesi parhaan makukokemuksen suosittelemme säilyttämään nikotiinipussit valolta suojattuna. Parhaiten pussit säilyvät jääkaapissa viileässä.

Nikotiinipussit säilyy mainiosti jääkaapissa ja moni käyttäjä haluaakin suutuntumaan extra “kylmyyttä” johon jääkaapissa tai jopa pakastimessa säilyttäminen toimii erinomaisesti.

Suosittelemme testaamaan kiekon säilyttämistä jääkaapissa tai pakastimessa!

 

Ei hätää vaikka nikotiinipussien parasta ennen päivä meni jo! Päivämäärät ovat nimensä veroisia – eli PARASTA ennen. Nikotiinipussit eivät mene pilalle parasta ennen päivämäärän jälkeen ja voit käyttää niitä huoletta senkin jälkeen.

Nikotiinipussien käyttäminen ei varsinaisesti edistä terveyttä olettaen, että et jo valmiiksi käytä nikotiinituotteita. On selvää, että nikotiinin käyttämättömyys on terveellisempää kuin sen käyttäminen.

Mutta nikotiinipussien käyttämisen aloittaminen ja esimerkiksi nuuskan lopettaminen edistää terveyttäsi takuulla!

Älä tee tätä. Nikotiinipussin sisältä nikotiinijauhe suussa saattaa kuulostaa hyvältä idealta, mutta sitä se ei ole joten jätä tämän kokeileminen väliin. Maailma on jo tarpeeksi pilalla kun jotkut toimijat myyvät nikotiinipusseja jotka rikkoutuvat suuhun, mutta kun olet löytänyt laadukkaan pussin niin älä riko sitä vapaaehtoisesti. Kokemus ei ole sen arvoinen.

Jokaisen kannattaa ehdottomasti valita mielummin nikotiinipussit kuin tupakka. Nikotiinipussit ovat savuton ja täysin tupakaton vaihtoehto ja näin ollen huomattavasti terveellisempi kuin tupakointi tai nuuskaaminen. Käytä nikotiinipusseja mikäli haluat säästyä pahimmilta terveyshaitoilta.

Se, että kannattaako nikotiinipusseja käyttää riippuu tilanteestasi. Jos olet kokenut nikotiinin käyttäjä tai nikotiiniriippuvainen niin ehdottomasti kannattaa siirtyä nikotiinipusseihin. Mikäli et ole ikinä käyttänyt nikotiinia mutta olet varma, että haluat aloittaa niin nikotiinipussit on paras vaihtoehto.

Aina voi kokeilla. Kaikki myymämme nikotiinipussit on luotu tuntumaan hyvältä ja eivät sisällä nikotiinia överisti joten varsinaista terveysriskiä kahden nikotiinipussin kertakäytössä ei ole. Pussit ovat slim mallisia, mutta kuitenkin sen verran tuhteja, että pienempi huuli saattaa olla ahdas kahdelle pussille kerrallaan. Suosittelemme kokeilemaan tätä ja päätä itse kannattaako se!

Nikotiinipussien käyttö on täysin turvallista eikä pussien käyttäminen aiheuta terveydelle välitöntä haittaa. Nikotiinipussit valmistetaan turvallisessa ja hygieenisessa ympäristössä joten ainut haittavaikutus mitä elimistöön syntyy on nikotinin aiheuttamat haitat. Näihin lukeutuu mm. nikotiiniriippuvuus.

Nikotiinipussia käytetään perinteisesti ylähuulen alla. Halutessasi voit käyttää pusseja myös alahuulessa, tätä toki emme suosittele. Alahuulessa käyttö saattaa aiheuttaa kovempaa porausta ja puhuminen saattaa olla haastavaa mikäli pidät pussia alahuulessa.

Nikotiinipussit maistuvat huomattavasti paremmalta kuin nuuska. Tämä johtuu siitä, että nikotiinipusseissa käytetään reilusti enemmän ja paljon herkullisempia makuaineita. Toisin kuin nuuskassa maku koostuu pääosin tupakkajauheesta jota nikotiinipusseissa ei ole lainkaan.

Mikäli olet nielaissut nikotiinipussin, jonka nikotiininmäärä ylittää 4 mg tarkkaile mahdollisia oireita. Oireisiin ja niiden vakavuuteen voi vaikuttaa paino, ikä, kokemus ja nikotiinitoleranssi. Mikäli nikotiinimyrkytyksen oireita ilmenee, ole yhteydessä myrkytyskeskukseen tai lääkäriin. Oireita ovat: pahoinvointi, päänsärky ja oksentelu.

TUTUSTU TUOTTEISIIN


Siirry tuotteisiin

NIKOTIINIPUSSIEN TILAUS JA TOIMITUS

Tähän olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä mitä nikotiinipussien käyttäjillä tulee monesti eteen liittyen nikotiinipussien nettitilaamiseen ja toimittamiseen.

Kyllä vain – nikotiinipussit saa nykyään netistä! Tulli on sallinut nikotiinipussien maahantuonnin ja nettitilaamisen ajat sitten. 4.4.2023 alkaen Fimea vapautti nikotiinipussit lääkelain piiristä joka tarkoittaa sitä, että tilausrajoja ei enää ole!

Suomeen voit tilata tai tuoda nikotiinipusseja täysin laillisesti ainakin toistaiseksi.

Nettitilauksilla ei ole 4.4.2023 alkaen rajoitteita.

Olemme yksi suurimpia nikotiinipussikauppiaita ja valmistajia Suomessa. Toimintamallimme on simppeli. Tuotamme itse markkinoille suosittuja nikotiinipusseja ja parhaita makuja. Sinä päätät mitä tilaat, me toimitamme sen lähimpään postiisi.

Nikotiinipussien tilaamiseen ja ostamiseen sovelletaan suomen lain määräämiä ikärajoja. Ikäraja nikotiinipussien tilaamiselle on 18 vuotta. Eli sinun tulee olla täysi-ikäinen jotta voit tilata nikotiinipusseja.

Avaamattomat pakkaukset ovat palautettavissa 14 vrk kuluessa tilauksesta. Otamme vastaan tiedon tilauksen palautuksesta osoitteeseen info@puffandpouch.fi Lähetämme sinulle sähköpostitse palautuslomakkeen joka sisältää toimitusosoitteen ja muut palautukseen liittyvät tiedot.

Palautustapauksessa palautamme tuotteiden hinnat tilaajalle kokonaisuudessaan pois lukien postikulut. Mikäli avaamaton pakkaus palautetaan, tulee asiakkaan itse maksaa palautuksesta aiheutuvat toimituskulut.

Nikotiinipussit voit tilata helpoiten nikotiinipusseja myyvistä verkkokaupoista. Sinä teet tilauksen verkkokaupasta ja myyjä hoitaa toimituksen alusta loppuun. Tehtäväksesi jää noutaa lähetys postista ja nauttia!

Tästä ostoksille!

 

Nikotiinipussitilaus tehdään perinteiseen tyyliin niin kuin mikä tahansa verkkokauppa tilaus. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, mene kassalle, maksa ja lähetä tilaus.

Lähetettyäsi tilauksen se saapuu saman tien meille. Pakkaamme ja lähetämme kaikki ennen klo 15 saapuneet tilaukset saman päivän aikana ja kaikki klo 15 jälkeen tehdyt tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi saapuu erittäin pikaisesti, jo 1-2 arkipäivän kuluttua. Otathan huomioon, että teemme kaikkemme, että lähetys saapuu mahdollisimman pian sinulle.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää joten mikäli olemme epäonnistuneet tilauksen toimituksessa ota meihin pikaisesti yhteyttä  ja korvaamme virheemme.

Muista mainita tilausnumero.

Tämä on äärimmäisen harvinainen tapaus, mutta mikäli lähetyksestäsi puuttuu tuotteita niin ota meihin pikaisesti yhteyttä  ja korvaamme virheemme.

Muista mainita tilausnumero.

Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat tullivapaita ja tämä tarkoittaa sitä, että kun tilaat nikotiinipussit Puff & Pouchilta niin ET joudu maksamaan tullimaksuja tilauksestasi. Tuotteidemme hinnat pitävät sisällään kaikki kulut jotka joudut maksamaan pois lukien normaali toimitusmaksu.

Puff & Pouchilta tilatessasi nikotiinipussien toimitusmaksut ovat vain 5,90€ per tilaus.

Yli 99 € tilauksiin tarjoamme ilmaiset postikulut!

Puff & Pouch tarjoaa suosituimmat maksutavat käyttöösi. Nikotiinipussit voit maksaa pankkikortilla ja turvallisella verkkopankkimaksulla sekä yleisillä mobiilimaksutavoilla.

Et vielä, mutta teemme töitä osamaksutavan eteen. 

Kun tilaat nikotiinipussit luotettavasta verkkokaupasta niin mikään ei voi mennä pieleen. Sinä teet tilauksen ja kauppias toimittaa lähetyksen sovitusti perille. Tämän takia kehotamme tutustumaan verkkokauppaan ja tilaamaan vain luotettavilta sivustoilta jotta vältyt ongelmilta!

Mikäli et ehtinyt noutamaan tilaustasi niin Posti lähettää sen takaisin meille.

Palautukset saattavat viedä tovin ja kun se on saapunut takaisin meille niin voimme toimittaa lähetyksen uudelleen sinulle uusia toimituskuluja vastaan.

Mikäli et halua lähetystä uudelleen lähetettäväksi niin ole yhteydessä info@puffandpouch.com rahojen palauttamista varten.

TUOTEKATEGORIAT


Puff & Pouch tuoteperhe


Mix & Match


Kaikki

Parhaat nikotiinipussit on asiakkaiden arvostelujen mukaan tällä hetkellä:

Verkkokauppamme idea on tarjota asiakkaille vain parasta, joten tee tilaus ja nauti!

Denssin makuinen nikotiinipussi on Googlen mukaan haetuimpia termejä, mutta valitettavasti ihan DENSSIN makuista nikotiinipussia on vaikea tehdä, koska tiedät varmasti, että se on hyvin lähellä ydinjätteen makua.

Mutta tässä sinulle se mitä etsit: 
UUDEN AJAN DENSSI

(Tämä pussi poraa jopa paremmin kuin denssi ja sehän sen idea onkin ;))

Nikotiinipussien sisällysluettelo:

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Nikotiinipussien alennuskoodi 2023 ei ole saatavilla. Tee tilaus ja nauti jo valmiiksi hyvistä hinnoista.

Poraavin nikotiinipussi:

Poraavin nikotiinipussi on tällä hetkellä… Puff & Pouch ICE!

“Tuote on optimoitu poraamaan ja pitämään maku maksimaalisen ajan. Tämä tuote on täyttä nautintoa!”

Tilaa poraavin nikotiinipussi suoraan tästä.

Halvimmat nikotiinipussit määräytyvät kunkin kampanjan mukaan ja tällä hetkellä halvimmat hinnat ovat Puff & Pouch tuoteperheessä.

Kaikki halvimmat nikotiinipussit löydät täältä.

Puff & Pouch toimittaa parhaat ja laadukkaimmat nikotiinipussit sinulle jolle kelpaa vain paras. 

Visiomme on, että kun kannat Puff & Pouchin kiekkoa taskussasi tunnet itsesi suurenmoiseksi, itsevarmaksi ja voittamattomaksi.

Laatu on ykkösprioriteettimme ja tästä todisteena tyytyväisimmät asiakkaat sekä parhaat arvostelut!